Wat is volgens jou de beste auto ooit gemaakt?

Weet jij het antwoord?

/2500

De beste is relatief. Op puur kwaliteitsgebied is dat Lexus met het kleinst aantal ppm(parts per millions = fouten per miljoen ligt op ongeveer 50 à 80-europese wagens liggen bij de 120) Op uitstraling en prestige : RR en Bentley.Op sportief gebied : Posche 911.

voor mij is dat de Mustang GT oud of nieuw maakt niet uit, beide even mooi.

Relatief gesproken: de eerste auto. Absoluut gesproken: VW Golf (niet mijn smaak) Qua beleving: de Eend

De Maybach Exelero. Jammer dat-ie onbereikbaar is.

Lamborghini Miura :)

Citroën DS

Misschien niet de beste, maar wel de mooiste: Ferrari 250 GT

De T-Ford. Henry Ford was zijn tijd ver vooruit en heeft er voor gezorgd dat de auto als vervoermiddel serieus van de grond af kwam.

koeningsegg

Tja. De kever is denk ik niet voor niks zo ongeveer de meest succesvolle auto ooit. Ziet er geinig uit en enorm betrouwbaar. Alleen zo jammer van de ontwerper.... Qua kunnen spant de Range Rover de kroon. De enige auto die het door het Darian Gap heeft gereden. Maar persoonlijk: toch zeker wel de 1968 Shelby Mustang GT 500 cabriolet *zucht*

Wat de beste auto is doe ik geen uitspraak over, want ik verplaats me daarmee van A naar B... Maar de auto's waar ik in gereden heb is de beste nog altijd de Mercedes 280 GD uit 1981. En de mooiste auto vind ik de Chevrolet Avalance...

Citroën XM V6 3000 T

ik rijd nu een volvo 940 en die heeft me nog nooit in de steek gelaten. vroeger een Ford Granada gehad 2.8i veel plezieer mee gehad, deed het ook altijd. De beste auto is er een die het doet als je 'm nodig hebt, verder is het gewoon een stuk blik op wielen.

'Beste' is uiterst relatief, maar mijn kudos gaan naar de Elektrische Lotus Elise. Zuinig en snel. De Aptera mag er ook wezen.

Renault Espace. Veelzijdig. Zuinig naar verhouding van de auto. Qua oppervlakte niet groter dan een grote middenklasser. Zelfs met de stoelen is rekening gehouden. (Zelf te bepalen waar te zetten, dit ontbreekt nog al eens bij een ander MPV)

Knightrider

De autobus; kan je gezellig samen mee.

Ha, die Dude; De 'beste' is voor iedereen weer anders. Als het gaat om welke auto mij het meest aanspreekt is dat de Porsche 911, en dan t/m model 993 van 1996. Als het gaat om de betekenis voor de auto als maatschappelijk verschijnsel is het zonder meer de VW Kever. Als auto met de grootste impact qua design en technologie de Citroën DS met de Mini als goede tweede en als bruikbare gezins/reis/pretauto sla ik mijn eigen auto (BMW van de vorige 5-serie) toch wel erg hoog aan.

Onze eigen Eindhovense DAF. Dank U.

De Mini, de VW Kever, de Citroën DS ("snoek" of "strijkijzer") en de lelijke eend gooien allen hoge ogen. Zij waren hun tijd ver vooruit, en zijn nog steeds razend populair. Als je kijkt naar verkoopcijfers dan spant de Toyota Corolla de kroon. Zeer betrouwbaar, maar erg, eh.... Toyota Corolla.... Tsja.

Bentley Continental Flying Spur

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100