Kun je ergens vanuit meerdere plaatsen in 1x de afstand tot één plaats meten?

Voor een bepaalde verdeling van plaatsen wil ik 8 punten in Nederland kunnen plaatsen en van daaruit in 1 oogopslag kunnen zien wat de afstand is tot een bepaalde plaats. Is dit mogelijk?

Vb: ik heb 8 personen, 2 wonen in Amsterdam, 1 in Groningen, 1 in Assen, 1 in Geleen, 1 in Breda en 2 in Rotterdam. Ik wil weten welke van hen het dichtstbij Utrecht woont. Normaal gesproken moet ik dan alle plaatsen in een routeplanner zetten met als bestemming Utrecht. Maar zou ik dit, met een routeplanner of bv. Maps, ook in 1x kunnen doen?
Dus dat ik een punt (in dit geval Utrecht) aangeef, en dat ik dan meteen een overzicht heb van de afstanden (en liefst ook tijd) van de genoemde plaatsen tot Utrecht.

Ik hoop dat m'n vraag duidelijk is!

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier kan je het zien in een oogopslag: http://nl.afstand.org. Niet alle steden staan erbij, maar die kan je berekenen. Ik zou zelf een gelijkaardig overzicht opstellen in bv. Excel met alle steden die je nodig hebt. Je hoeft dan alle afstanden maar 1 keer te berekenen. Je kan er dan ineens de tijd bijzetten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100