Hoe lukt het die criminelen om zo vaak van die nieuwe type Audi's te stelen? Deze zouden alle opties tegen inbraak en diefstal moeten hebben toch?

Ik zie steeds in Opsporing verzocht dat er 9 van de 10x één of meerdere nieuwste modellen Audi zijn gebruikt..zijn die auto's dat echt zo makkelijk te stelen? No point intended, ja miss dat ik zelf zo'n auto ooit rij en dan als de dood ben dat ie gestolen wordt!!

Weet jij het antwoord?

/2500

Beveiliging is op alle gebied een lastig probleem. Als criminaliteit toeneemt, zullen degenen die beveiligingsmaatregelen moeten treffen dingen bedenken die criminelen beter tegenhouden. Maar criminelen zijn ook niet gek. Die bedenken weer nieuwe maatregelen die die maatregelen omzeilen. Dit 'spel' zal altijd blijven duren. Zo hebben we steeds beter beveiligd geld gekregen, betere paspoorten, betere besturingssystemen, betere virusscanners, beter beveiligde pinautomaten enz enz. Maar het zal nooit genoeg blijken te zijn, want mensen die op oneerlijke manier aan geld en goederen willen komen zullen hun inventiviteit blijven inzetten om die levensstijl voort te blijven zetten. Zo zie je, hoe je als mens toch kan mislukken als je intelligent bent...

Om tegenwoordig snel en makkelijk een goed beveiligde auto te stelen, wordt er steeds vaker ingebroken om de autosleutels te stelen zodat de auto simpelweg met de originele sleutels meegenomen kan worden. De verzekeringsmaatschappijen adviseren dan ook om de autosleutels goed op te bergen. Dat er veel audi's worden gestolen heeft hoogstwaarschijnlijk met de vraag van de ' markt ' te maken.

Deze auto's worden vaak gejat door bendes. Deze kopen een spiksplinternieuwe Audi halen hem helemaal uit elkaar waardoor ze precies de beveiligingen kennen en dus kunnen omzeilen. Klinkt raar maar zo gebeurd het waarschijnlijk wel.

Hallo Ik ben automonteur En ja helaas zijn alle auto's makkelijk te stelen als je weet waar je het zoeken moet !! En de reden dat Audi en Volkswagen zo vaak gepikt worden is om dat ze zo hard kunnen rijden dus ze kunnen de politie makkelijker zoek rijden en dus ontkomen !! Tevens er rijden zoveel Audi's rond dat ze er toch minder in opvallen omdat er zoveel van rijden Ook worden ze op bestelling gepikt Voorbeeld. Je koop het allergoedkoopste model En je pikt het duurste model Je zet alle optie's over En zo heb je toch alle luxe en de onderdelen die over blijfen verkoop je !!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100