Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoeveel kost een gemiddelde snelcursus voor auto rijbewijs ?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Auto's
2.2K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Bij de ANWB doe je eerst een test en aan de hand daarvan bepalen ze hoeveel lessen je nodig hebt en dat bepaalt natuurlijk de prijs: "Wat de autorijopleiding precies gaat kosten is voor iedere persoon anders. Als je bij de ANWB Rijopleiding kiest voor een snelle opleiding bepalen we met behulp van de intest (proefles) je niveau en leersnelheid. Daaruit volgt een opleidingsadvies. Op basis van dit advies kunnen we je exact vertellen wat de opleiding inclusief het eerste examen kost (van € 1.290,- tot € 3.065,-). "
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Als je even googled op verschillende rijscholen kom je ook verschillende tarieven tegen. Je moet ook kijken naar het slagingspercentage, en dan is bovenvermelde keuze misschien niet zo'n goed -en wel duur- idee. Deze rijschool in Amsterdam heeft een scherpe prijs en een goed slagingspercentage van 70% (anwb 35%). Maar je kan ook de site van het cbr kijken, dan kan je zelf een objectieve keuze maken!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
http://www.degoedkoopsterijschool.nl/
http://www.besterijschool.com/
http://www.rijlessen-nu.nl/
http://www.autorijschool-nu.nl/
http://www.rijschool-centrale.nl/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding