zou iemand me kunnen zeggen hoe ik bij mercedes ml de echte km kan zien

ik weet een ml te koop staan heeft op kilometer teller maar
93000km is van 2001 hoe of waar of welke manier kan ik zien of die kilometers echt zijn het is een ml 270cdi van 2001 en dit is in spanje waar ik momenteel zelf woon en hier auto zoek aangezien er hier veel gefoefeld word met kilometerstanden is dit men vraag of hier me iemand meer info kan over geven

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Is te zien in de computer van de auto. Vaak zetten ze alleen de teller terug en blijven overige zaken die de auto ook bijhoudt gewoon doorlopen, zoals bijv. service-intervals. Kijk daar eerst eens naar, op welke beurt hij staat. Als dat goed staat en nog steeds heb je twijfels dan zul je een computermannetje moeten vinden. Ik ken er hier wel een paar maar niet in Spanje. Het is wel terug te vinden. Vertrouw die Spaanse merkdealers al helemaal niet, dat zijn de ergste, ze schamen zich er niet eens voor. Veel dure auto's komen Spanje in vanuit Nederland. Juist omdat men in Spanje elkaar al helemaal niet vertrouwd en Nederlandse auto's vaak beter zijn bijgehouden + er boekjes bijzitten etc. Ex-lease. Vooral bij de grens zitten wat dat dat soort import-dealers, ook Nederlanders. Spanjaarden hebben geen gevoel voor auto's en rijden ze helemaal gaar en op. Ik zou er geen ezel van kopen. Zeker niet een uit 2001. Succes!

Ha, die Zoekiets; Bij veel moderne auto's wordt dat soort informatie ook in de chip van de contactsleutel opgeslagen. Die zou je dan bij een dealer kunnen laten uitlezen.

Ga naar een Mercedes garage. Als de auto in onderhoud is geweest bij Mercedes hebben ze tellerstand bijgehouden.

Daar is toch de Nationale Autopas voor bedacht?

Bronnen:
http://www.autopas.nl/

Dat van dat uitlezen klopt gedeltelijk. De informatie zal echter niet in de contactsleutel zitten, maat in de centrale boordcomputer. In de sleutel zit een zgn. transponder, welke de startblokkering opheft.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100