mijn centrale deurvergrendeling van mijn auto werkt niet !meer als ik de knopjes gebruik die op mijn sleutel zit wie weet het probleem hiervan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien zijn de batterijen van de afstandsbediening leeg

Batterij kan leeg zijn of een deur niet goed afgesloten. als bvb de achterklep niet goed dicht zit werd de centrale vergrendeling niet meer.

Als je de deuren wel kan afsluiten met de sleutel (ervanuitgaande dat dit mogelijk is bij jouw auto) dan is het idd de afstandsbediening. Afhankelijk van het type afstandsbediening kan dit makkelijk hersteld worden, bijvoorbeeld nieuwe batterijen. Bij mijn moeders Mazda, schijnt het zo te zijn dat de afstandsbediening zelf vervangen moet worden, batterijen vervangen kan niet, en dat was €250,- !!!! Dus laat dan maar. Als het ook met de sleutel zelf niet lukt, dan heb je kans dat je centrale deurvergrendeling zelf kapot is. Dan moet je ff laten kijken bij een garage wat het is, en hoe veel het kost. Dat kan tussen de €20 / €200 euro zijn, afhankelijk van wat er stuk is.

Als de sleutel opgeladen wordt in het contact van je auto, dan kan het zijn dat het batterijtje/accuutje stuk is. Ook zit er een chipje in de sleutel die stuk kan zijn, daar staat de info op die de combi jou auto jou sleutel maakt, dus als die stuk is zend de sleutel geen signaal door. Hoe dan ook, als het geen leeg batterijtje is, is het meestal een duur grapje, waar het hem voornamelijk in het "uitlezen" van de gegevens zit. http://www.onzeslotenspecialist.nl/paginas/transponder.htm Mss heb je iets aan deze site.

Batterij leeg. Heb ik ook gehad.

Waarschijnlijk is het batterijtje leeg. Kan die niet worden vervangen of is hij kapot, overweeg dan een andere (goedkopere) en laat die door een goedkope BOVAG-garage (of zelf) inbouwen. Zoals dit type: http://www.conrad.nl/ce/nl/product/857121/Waeco-MagicTouch-draadloze-afstandsbediening-MT-100/0318010&ref=list

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100