Waar komt het stof vandaan in mijn auto?

Mijn interieur van de auto zit elke keer weer onder de stof. Met regelmaat maak ik de auto van binnen schoon. Maar waar komt deze stof eigenlijk vandaan? en kan ik dit op een of andere manier voorkomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

`Stof` zit overal ! Te voorkomen is het eigenlijk niet. Wanneer je er hinder van hebt, kun je een paar statische stofdoekjes ( bij Action 20 stuks voor 45 eurocent) in de auto leggen waarmee je snel even het stof kunt opnemen. (Daarna wel even in een afvalzakje doen en niet naar buiten mikken hè , maar dat wist je zeker en vast al wel hè? ;)

Dit stof is afkomstig van de personen en objecten die gebruik maken van het voertuig. Deur open, stof naar binnen. Dit gaat oa in je hemel en stoel bekleding zitten of valt meer op je dashboard. Hier is niets aan te doen.

Dit stof komt binnen met uw ventilatie. U kan dit vermijden door een zeer fijn microfilter te laten installeren door uw garagist. Dit filter is nog fijner dan een pollenfilter, wordt vooral gebruikt bij mensen met allerlei allergieen. Of door uw ventilatie op circulatie te zetten zodat de binnenlucht telkens hernomen wordt, zo krijgt u geen met stof vervuilde lucht binnen, nadeel is dat er helemaal geen verse lucht meer binnen komt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100