Hoe en waarmee kun je het beste insecten verwijderen van je auto zonder daar schade aan toe te brengen?

Insecten mogen niet te lang op de auto in branden omdat deze een bepaald zuurgehalte blijken te hebben die schade achter kan laten. Hoe dient men te handelen en wat kun je daarvoor het beste gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik gebruik een gewoon reinigingsmiddel maar gebruik in plaats van met de spons een panty van mijn vrouw en dat werkt prima.

Je kunt bij vrijwel alle auto assecoires winkels insectensponsjes kopen, waarmee je ze heel gemakkelijk van je auto kunt verwijderen (zonder schade). Als je op google "insectenspons" intik zie je waar je ze allemaal kunt kopen. Onderstaand voorbeeld zou je euro 1,50 kosten.

Bronnen:
http://www.carclean.nl/product/Valma/Bi-In...

Je zou eens 'n appelkuurje kunnen proberen! De insectenkorstjes royaal met een gehalveerde appel inwrijven en laten inwerken. Het vruchtzuur lost de resten van de insectenpansertjes op. Vervolgens met een zachte spons en veel water nabehandelen! Is uiterst vriendelijk voor de lak......

Bronnen:
http://auto-en-vervoer.infonu.nl/auto/2409...

Maak je auto vroeg in de ochtend schoon, vaak is je auto dan vochtig en is de boel al losgeweekt. zelf leg ik vaak een natte handdoek op de plekken die vol zitten, na 30 min haal je 2/3 zo weg.

Met de HG insectenspray voor auto's, krijg je het makkelijk schoon en beschadigd de lak niet, verkrijgbaar bij drogisterijen, bouwmarkten en sommige supermarkten.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100