Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Volkswagen EOS uit 2008 heeft lekkage? Kofferbak staat vol met water. Wat kan dit zijn en wie herkend dit probleem?

Nooit problemen gehad, tot vanmorgen. Zelfs bij het reserve wiel ligt een plas water. Wie heeft hier ervaring mee? Wat kan het zijn?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Auto's
3.3K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Het kan zijn dat je rubber van de kofferbakklep niet meer goed vast zit en daardoorheen het water lekt
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
U blijkt niet de enige te zijn. Het schijnt bij de EOS een vaker voorkomend probleem te zijn en moet gezocht worden in de afdichtingsrubbers. Voorbeeld van een andere EOS-bezitter:
"Ervaring met auto: Vanaf begin heel veel last van lekkage gehad. Autobedrijf Van Mossel doet er alles aan om het te verhelpen. Heeft in totaal al 6 weken in garage gestaan om lekkage te verhelpen. Het lijkt erop na alle rubbers te hebben vervangen en ingekit dat het is verholpen.
De geur die door het vocht in de auto is ontstaan is na de ozonbehandeling geleidelijk aan aan het verdwijnen. Ook is er spontaan het panoramadak uitgeklapt onder het rijden.
In de eerste week een kapotte accu. Kortom best wel wat gezeik, echter het rijgedrag, uitstraling en het heerlijke cabriogevoel overtreft nog steeds deze teleurstellingen. Als ik zeker weet dat de lekkageproblemen onder de knie zijn kocht ik er zo weer een.
Ervaring met dealer: Raamrubbers goed invetten in de winter met vaseline of wd40."
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding