wat is wijsheid??Ik wil graag een diesel auto van rond de € 6500,- maar wil ruilen mijn auto is van 2003 benz. kan niets vinden

wat is een redelijk bedrag waarvoor een auto in de verkoop is , en ik mijn auto waarde ong. € 6500,- mag inruilen voor een diesel.
of is het uberhaupt niet verstandig om om te ruilen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Van ruilen komt huilen! Een autobedrijf heeft er geen enkel belang bij om jouw auto te ruilen tegen een auto met vergelijkbare waarde. Je zal altijd bij moeten betalen, een autobedrijf moet namelijk op beide auto's iets verdienen, anders kunnen ze net zo goed stoppen met hun bedrijfsvoering.

Ha, die Hoekstra; Het verstandigste lijkt me om eerst je huidige auto particulier zien te verkopen en met de opbrengst naar een diesel te gaan zoeken. Als je niets in te ruilen hebt willen sommige dealers of handelaren nog wel eens iets leuks met de vraagprijs doen ook.

Je moet eerst even uitrekenen hoeveel kilometers je op jaarbasis gaat rijden,want met een diessel kom je in het hogere belastingtarief,en dat scheelt wel iets. en op ruilen zit de garage echt niet te wachten,de inruilwaarde van Uw auto is minimaal,het beste is gewoon oprijden,tenzij de onkosten te hoog worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100