Wat zijn dit voor lampen? (cruise)

Op mijn dashboard zit een knop waar "cruise" op staat. Als je deze indrukt gaan er twee lampen branden. Het zijn echt van die bolletjes en ze zitten onder mijn koplampen. Wat zijn dit voor lampen? Wanneer hoor je die te gebruiken? En waar slaat het woord "cruise" op?

Toegevoegd na 29 minuten:
Plaatje toegevoegd. (niet mijn auto) Het gaat om die bolletjes onder de oranje reflectoren.

Toegevoegd na 20 uur:
Niemand die me hier verder kan helpen?
Zou een vorige eigenaar soms die lampen hebben aangesloten op de knop van de cruisecontrol omdat die het toch niet meer deed?
Maar kennen jullie deze lampen? Wanneer hoor je die te gebruiken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als niet autobezitter wil ik het vermoeden uiten, dat je dan je cruise control inschakelt. Of zit ik er nu helemaal naast?

Cruise Control! Als ik in mijn auto (volvo S60) de cruise control activeer, dan zie ik in mijn km teller het woordje cruise verschijnen, en dan kan ik met de + of de - op het stuur de snelheid vast zetten. In sommige landen bv belgie is het op sommige trajecten verboden om cruise control te gebruiken, en moet je hem dus helemaal uit kunnen schakelen. Waarschijnlijk kun je met een handel bij het stuur of op het stuurwiel de cruise control vast zetten, en met de schakelaar op je dashboard de cruise control helemaal uitschakelen of inschakelen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100