Als ik mijn contactsleutel van mijn auto draai om te starten pakt ie pas op het laatste moment (van de draaiing) en af en toe doet ie helemaal niets.

Ook niet met reservesleutel, wie weet wat er aan de hand is en of dat zelf te repareren is

Toegevoegd na 1 dag:
sorry, zal iets duidelijker zijn. het is vorige zomer begonnen en toen het kouder werd was het weg maar het lijkt wel of het met warmer weer te maken heeft want sinds twee of drie weken begint het weer.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zwakke accu of iets met de startmotor?

ik denk dat je contactplaatjes in je contact kapot of versleten zijn, zelf maken kan wel, jekan naar een sloperij gaan voor zo,n zelfde slot met sleutels en het overzetten. maar dan zit je met verschillende sleutels. anders naar de garage en kijken of ze de oude kunnen repareren, maar daar zou ik persoonlijk niet aan beginnen.

Startrelais kan blijven ,hangen, Koolborstels startmotor grijpen niet altijd aan. Laten doormeten en zonodig een ruilstartmotor aanschaffen. Denk ook aan de accuspanning...

Ga naar het een magazijn van een autogarage en vraag daar aan een medewerker over de reparatie kosten van het contactslot . En vraag ook aan hem of je het zelf kan doen .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100