Ik wil een parkeerhulpsysteem gaan installeren, maar ik snap iets niet uit de handleiding?

Zie de afbeelding voor de complete tekst!

Het gaat voornamelijk om wat er bij stap twee wordt gezegd: "Voer de kabel door de opening tussen de carrosserie en de bagageruimte naar de interieur van de auto."

Wat wordt hiermee bedoeld? Moet de kabel dan over de dichtingsrubbers van de achterklep? Hoe kom ik met de kabel van de buitenkant naar de binnenkant van de bagageruimte?

Ik heb een Toyota Corolla, driedeurs.

Toegevoegd na 27 minuten:
De sensoren moeten minimaal 65 cm worden gemonteerd. Dat betekent dat ze niet op de bumper kunnen maar dat ze op de achterklep gemonteerd moeten worden.
Misschien is er een gaatje bij de kentekenplaat verlichten, maar dan nog zal ik langs het scharnierpunt van de achterklep naar de bagageruimte moeten gaan in de richting van de achteruit-rij-verlichting.

Zie de tweede afbeelding voor de achterkant van mijn auto.

Toegevoegd na 28 minuten:
Correctie: het is 65 cm hoog

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hallo Gdanonym, Bij deze set in combinatie met jou auto zou ik de sensoren toch op je bumper plakken, en dan net onder de achterlichten. De achterlichten zou ik even demonteren en zo de kabel doorvoeren Succes, Leonard

Nee de kabel moet door een opening naar binnen meestal zit er ergens wel een gaatje met een rubberplug erin. Niet tussen de rubbers doordoen want dan komt iedere keer als je de kofferbak dichtdoet kracht op de kabel te staan en slijt deze door. Je zult dus de kabel van buiten (bumper) naar binnen moeten brengen naar het kastje wat erbij zit

ik denk idd dat je onder die rubbers moet zijn waar jij het over hebt. Of je moet een klein gaatje boren achter je sensor de kabel erdoor doen en dan afkitten ,en vervolgens je sensor over dat gaatje plakken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100