Wie weet er een romantisch hotel met kerst of een leuk iets voor een paar dagen weg

Ik wil graag met me vriend tussen kerst en oud en nieuw een geslaagd uitje hebben voor een aantal dagen..net buiten nederland of in nederland.
Denken aan champagne, sauna jacuzzi... maar niet te duur, zijn studenten...
Weet iemand iets leuks of heeft zelf iets leuks meegemaakt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hoi, mijn ervaring is dat het rond de kerst best wel lastig is om bv. een hotelletje te boeken; misschien is 't een idee om een leuke Bed and Breakfast te gaan zoeken en zelf voor de champagne te zorgen. Je hebt erg veel verschillende soorten B&B's, o.a. ook in de stad.Misschien dat je op onderstaande link iets kunt vinden. Succes!

Bronnen:
www.bedandbreakfast.nl

er bestaat een boekje "droomplekken"nog te koop bij bol.com, ik zal er een paar opnoemen. www.texelyurts.nl boomhut www. libema.nl www.hoteldekrommeraake.nl www.kasteelvorden.nl

Den Brabander net over de grens in duitsland Wintersbergen mooie romantische omgeving ook vooral als er sneeuw ligt.

Neem de boot van Europoort naar Hull ( P&O ferries ), gezellig en romantisch dineren aan boord. Bij aankomst in Hull neem je de bus naar York. Deze kan je op de website van P&O al boeken. Geniet een dag van York in kerstsfeer en neem 's middags de bus weer terug naar de boot. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een nachtje in York te blijven en de andere dag terug gaan. Dat hotel of B&B moet je wel zelf boeken. Veel plezier.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100