kastelen bekijken

wie weet een leuk kasteel waar je als jongen van 9 een spannde dag kan hebben. dus o.a. zijn er zwaarden en schilden en harnassen. is er ook wat leuks voor hem te doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het kasteel van Hugo de Groot is het slot Loevenstein. Ik denk dat jij veel plezier zal beleven aan een bezoek aan het Muiderslot. Wapenkamers, Harnassen zwaarden knotsen. Te kust en te keur.

Ach zo jammer, vroeger had je het land van Ooit. Excursie naar het kasteel waar Hugo de Groot uit ontsnapte, dat lijkt me heel leuk voor hem. Kan er even niet opkomen.

Kasteel De Haar in Haarzuylens is erg mooi, Slot Loevestein of Muiderslot zijn ook aanraders.

mocht je toevallig in Frankrijk terechtkomen, in het Loire-gebied vind je heel veel mooie kastelen. Er is zowaar een website voor kastelen in nederland. Daar moet je wel antwoord op je vraag kunnen vinden.

Bronnen:
http://www.kasteleninnederland.nl/

Als je echt iets te doen wilt hebben kan je beter naar de riddergevechten gaan in het Archeon. Dat is echt gericht op spanning voor jongeren. Een kasteel is natuurlijk meer voor alle leeftijden en dan ligt het net aan de rondleiding die je hebt hoe leuk het is voor kinderen.

Slot loevestein, kijk even op de website: http://www.slotloevestein.nl/documents/activiteiten-items/open-struintocht-2010-07-28.xml?lang=nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100