Wat is er allemaal te doen op Texel?

We gaan binnenkort daar op vakantie dus we willen graag weten welke leuke activiteiten en andere dingen je daar niet mag missen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet wat jullie leuk vinden, maar kijk eens hier:

Bronnen:
http://www.texel.net/nl/wat-te-doen/

Ecomare vind ik zelf altijd heel leuk. En wandelen in De Slufter; terrasje in Den Burg; strandwandelen; fietsen; zonnen; ontspannen... Je kunt bij de VVV in Den Burg ook een gids halen met wat er te doen is, algemeen, en specifiek voor de tijd die jullie er zijn.

Lekker naar het strand, zwemmen in de zee! Na afloop wat drinken en lekker eten in een strandtentje. Of ga wadlopen, of neem een boottocht, op zoek naar zeehondjes! Je kan ook vogelspotten, of eindeloos wandelen door de natuur. En fietsen, langs alle dorpjes. Er zitten hier en daar ook heel leuke boetiekjes, mocht er iemand in geïnteresseerd zijn...

Misschien is een workshop schaapknuffelen wat?

Huur een fiets en doe je ding: Ecomare, fruitplukken en voor het avontuur parachutespringen! Of ga naar de 'Reuzenaardbei' en huur een 2cv voor een dag. Ook het 'Sommeltjesbos' is een aanrader als er kleine kinderen mee zijn, spookachtig mooi!

Wandelen Fietsen Musea: De vuurtoren, Georgische Opstand, Luchtvaart- & Oorlogsmuseum Texel, Ecomare, Jutters en zeehelden, Oudheidkamer, Cultuurhistorisch Museum. Evenementen: * - Theateretappe: Van juni tot en met oktober is de Theater-Etappe op Texel. * Stormkracht op fluistereiland. 20 juli t/m 14 augustus * - Ringsteken is een folkloristische traditie waarbij men gezeten op een wagen die achter een paard gespannen is, een lans door een ring probeert te steken. Donderdag 22 juli om 19.00 uur in Den Hoorn; * - De traditionele Landbouwdag nabij Den Hoorn wordt op 29 juli georganiseerd * (- De Texel Airshow die gepland stond voor 31 juli 2010 is verplaatst naar 30 juli 2011)

Bronnen:
http://www.texel.net/nl/wat-te-doen/

op pad met een garnalenvisser de Waddenzee op

Fietsen, lopen nou allemaal van dat soort dingen. Eigenlijk alles. Zoek bij google en er is genoeg te vinden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100