Welke spullen moet je zeker bij je hebben als je een tour met de trein van 14 dagen gaat doen door een land?

Overnachten gebeurd in bed en breakfasts en vervoer gebeurd per trein

Toegevoegd na 15 uur:
In het buitenland

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Naast de gebruikelijke zaken die je zelf ook wel weet zoals paspoort, geld, creditcard, warme en luchtige kleding, fototoestel en medicijnen zou ik ook niet vergeten om een mobieltje mee te nemen met daarin al opgeslagen telefoonnummers van je bekenden maar ook noodtelefoonnummers van verzekeringmaatschappij, alarmcentrale, ambassade etc. Waarschijnlijk heb je het niet nodig, maar als dat wel zo mocht zijn, dan heb je ze meteen bij de hand. Vergeet ook je opladers niet en evt. internationale stekker. Zorg dat je belangrijke spullen op je lichaam draagt (paspoort/geld) en niet ergens in een tas.

DAT heb ik 2 jaar geleden gedaan,je gebruikelijke spullen en verder veel leesvoer,puzzels,en een goed humeur kijk dit filmpje ook zo reis je samen

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=F5qniuZG8Rg...

Zorg ervoor, dat je je paspoort bij je hebt. Ook belangrijk zijn medische gegevens in geval van ziekte. Medicijnen mocht je die gebruiken voor een of andere aandoening. Een papier waarop je eventuele allergieën staan vermeld. Contactgegevens over wie te bellen in geval van nood.

Heel veel toiletpapier,want dat is altijd op in de trein!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100