Iemand een ideetje voor een dagtrip in het buitenland vanuit het Brusselse ?

Ben net met de Eurostar voor één dagje naar Londen geweest. Heb je nog aanraders om op 1 dagje te bezoeken ? Het mogen grote steden zijn, je kan altijd maar een stukje doen ;-) Mag met auto, vliegtuig (Ryanair) of trein zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Antwerpen, mooie stad. of in brussel nog wat sightseejen

Keulen! Keulen is dé perfecte stad voor een weekendje winkelen en cultuur snuiven. Moderne winkels, een keur aan romaanse kerken, kunst en design en natuurlijk: de bekende dom. Bezienswaardigheden De Dom kan dan misschien het beeld van de stad bepalen, maar Keulen heeft veel meer bezienswaardigheden zoals de St. Andreas en St. Pantaleon kerk. Liefhebbers van kunst en historie kunnen terecht in het WallrafRichartz-Museum en het Römisch-Germanisches Museum. Laat u verrassen in het Chocolade en Parfum Museum of bekijk Keulen vanuit de lucht in de Kölner Seilbahn.

Je zou met Ryan Air op en neer kunnen gaan naar Barcelona. De vroegste Ryan Air vlucht vertrekt om 6.30 vanuit Brussel (aankomst 8.20) De laatste terug vertrekt om 21:05 vanuit Barcelona, aankomst Brussel 22:55 uur. Barcelona is echt een hele mooie stad, mijn favoriet in Europa (tot nu toe).

Parijs.

Er zijn veel opties voor stedentrips om in één dag te doen. Ik zou echter niet naar Barcelona heen en weer vliegen omdat je sowieso al moe bent van de heenreis. Voordeel bij Barcelona is wel dat het vliegveld op een korte afstand ligt van het centrum. Daarom denk ik dat het toch beter is als je het iets dichter bij huis zoekt. Steden om te bezoeken in één dag: - Berlijn (met de trein of auto) - Brussel (met de trein of auto) - Parijs (met de trein of vliegtuig) Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke steden, zoals Antwerpen en Keulen, maar toch denk ik dat de echte metropolen leuker zijn voor een stedentrip.

Lille

Erg dichtbij en ontzettend lieflijk, romantisch, historisch interessant en gezellig vind u Brugge.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100