hoelang kun je in de vs blijven zonder visa?

Ik wil voor 3 maanden naar new york maar ik vroeg me af of ik ook een visa nodig heb naast een ESTA?

Groeetjes

Weet jij het antwoord?

/2500

Hallo, Drie maanden. Dus dat komt goed uit voor jou. Hierna moet je een verblijfsvergunning aanvragen en ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dat heel moeilijk is. De procedures zijn zo ingewikkeld dat ik ze hier niet ga uitleggen (tenzij je het echt heel graag wilt weten, dan moet je het maar zeggen en dan zal ik je vertellen wat ik allemaal heb moeten doen om te kunnen blijven). Groet, Willem

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100