weet iemand een gezellig leuk en vooral goedkoop hotel in nederland?

Weet jij het antwoord?

/2500

Goedkoop overnachten kan je in jeugdherbergen. Als je goedkoop op het eerste plan zet, moet je gewoon eens gaan googlelen. Leuk en gezellig zijn veel geheimtip-hotelletjes, maar die zijn dan weer niet supergoedkoop...Dus houd ik mijn favoriete hotelletjes nog even geheim.

http://www.inpakkenenwegwezen.nl/hotels/ Kijk hier eens!

hotel holland in berg en terblyt zuid limburg! goedkoop hotel met leuke bar , goed ontbijt buffet! je zit dan vlakbij vlakenburg en maastricht

Er is ook een soort van veiling waar je kunt bieden op een hotelkamer. Mijn broer heeft zo al heel veel goedkope overnachtingen gehad in heel Nederland.

Prachtige hotels in Nederland en daarbuiten boekt u nu wel heel voordelig bij Weekend Company! Gegarandeerd genieten doet u hier zeker. 3 dagen, 2 personen incl. ontbijt en 1x diner p.p.p.n. vanaf 75 € bron inpakken en wegwezen.nl

Hotelkamerveiling.nl dit zijn hotels die door veilingen hele leuke kamers aanbieden...ik heb eens een heel weekend doorgebracht in alkmaar voor 32,50 inclusief ontbijt ( 2 personen). ook een nachtje in amsterdam geweest voor 25,- ( echt heel mooi hotel) deze kamers zijn niet alleen in nederland maar ook in de eu...geen afdankertjes hoor maar soms superleuke aanbiedingen , het is alleen een kwestie van goed opletten dat je een maximum voor jezelf in gedachten houd en even erbij blijven zodat je nog kunt bieden op het juiste bedrag..echt een aanrader!

Hieronder meer dan 2000 reviews van hotels in Nederland

Bronnen:
http://www.vakantiehuizengids.com

Wordt lid van Vrienden op de Fiets.

je ku nt ook ee n jeugdherberg neme n

Kijk eens op www. vakantieveilingen.nl ! Je kunt zelf bepalen tot hoever je gaat. We zijn zelf een lang weekend weggeweest met 6 personen voor 25 euro. uiteraard komt hier van alles bij maar alles bij elkaar was het eur 60,- is geen geld !. Gewoon proberen is nog leuk ook !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100