Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Heeft iemand tips m.b.t. het voordelig parkeren van mijn auto in de buurt van Schiphol?

Ik sta op het punt om twee weken op vakantie te gaan, maar kom er nu achter dat het parkeren van mijn auto nog best kostbaar gaat worden. Ik heb al een aantal sites bezocht zoals http://parkeerprijzen.nl en die van Schiphol zelf, maar het lijkt een kostbare zaak te gaan worden. Heeft iemand nog tips m.b.t. het voordelig of bij voorkeur gratis parkeren van mijn auto tijdens de vakantie?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
in: Vakantie
1.7K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

kijk op vakantieveilingen.nl daar bieden ze meestal parkeren en een overnachting bij schiphol aan! Hebben wij ook gedaan, toen wij afgelopen maand op vakantie gingen. 15 dagen parkeren + een overnachting in een vier sterren hotel +shuttle naar schiphol voor 60 euro! http://www.vakantieveilingen.nl/veilingen.html?q=schiphol%20parkeren
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Kijk eens op http://ww.schipholparkerenvergelijken.nl/

Die prijzen liggen lager dan de site die jij noemde.
Andere optie is parkeren bij vrienden/kennissen in de randstad.
Of overwegen met de trein naar schiphol te reizen.

Toegevoegd na 7 minuten:
nog een andere optie, geen persoonlijke ervaring mee:
http://www.parkflyrent.nl/
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
jodyenboyke
9 jaar geleden
+ soms krijg je 10 % korting via je reisorganisatie. (weet zeker bij Arke en bij online reisbureau lavidatravel ook. Ik betaalde de laatste keer 65,00 voor 10 dagen. Als je met meerdere personen reist van verder weg, kan er geen trein o.i.d tegen op.
Wij reserveren altijd via https://schipholparkeren.com. Je krijgt dan direct de laagste prijs voor parkeren bij Schiphol. Ook kun je bekijken welke parkeerbedrijven een keurmerk hebben. De instructievideo's zijn weer handig voor een goede voorbereiding.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
7 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding