Waar vind ik tulpenvelden?

Weet jij het antwoord?

/2500

In de bollenstreek! Kijk eens op Google!

Hillegom Lisse en Noordwijkerhout

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Hillegom

Op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee, ten noorden van de Zeeuwse provincie. Het eiland bestaat voor een groot deel uit akkers die in de lente bezaaid zijn met de prachtigste bloemen.

De Keukenhof ;)

Egmond, Limmen

In het westland

lisse........

Natuurlijk hebben mijn voorgangers gelijk dat je die in de bollenstreek vindt, maar hier in Zeeuws-Vlaanderen zijn ze ook ieder jaar weer te vinden. Ik maak regelmatig prachtige foto's van die mooi-gekleurde velden. Ze zijn ook altijd erg in trek voor communiefoto's. Ik denk dat er meer plekken in Nederland zijn waar je ze kunt vinden.

In Holland!

Het bekendst zijn de meer traditionele velden langs de duinen van Zuid-Holland en de West-Friese polders. Het merendeel van de tulpen is echter te vinden in Flevoland met name in de Noordoostpolder (ruim 2000 hectare). Ook in het Noordelijk Zandgebied (omgeving Breezand, Anna Paulowna en Julianadorp)en op het eiland Goeree-Overflakkee zijn er tulpenvelden te vinden.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Tulp

in Egmond zijn er heel veel.

op de grond!

soms ook in ede

de echte velden zijn dit bij de polder Zoals: Blokzijl die streken ik woon zelf in Steenwijk en als ik daar lang komt heb je ook veel velden waar je zelf je tulpen uit het land mag halen. Heel leuk!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100