Wat is de beste plaats in de wereld om kleding te shoppen?

Ik wil op vakantie en ik moet kleding shoppen. Dit wil ik graag combineren, maar waar kan dit het beste? Bij voorkeur enigzins betaalbare kleding, dus niet enkel high fashion shops.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Deze mogen echt niet ontbreken in dit lijstje: Bangkok en Maleisie! Maleisie: Super shoppingmalls met indoor achtbanen, hamers en noem maar op, voor als je het shoppen even zat bent) En ook nog lage prijzen. Bangkok: Shop till you drop! ook super shopping malls, markten en alles spotgoedkoop. Hier is ook veel namaak kleding e.d. te koop voor spotprijzen. Niet te veel meenemen anders krijg je problemen met de douane. (beiden uit eigen ervaring) Toegevoegd na 13 minuten: lees dat je ook nog op vakantie wilt, dat kan ook in beide erg mooie landen. zie fotos's ...

Als het om de hele wereld gaat, zeg ik Vietnam, de plaats Hoi An. Veel (volwassen) kleermakers, die voor een prikkie heel snel alles kunnen naaien wat je wilt.

Als je buiten Europa gaat,zal ik China adviseren

Haarlem is de beste winkelstad van Nederland.

Singapore. (alleen moet je wel een beetje slank zijn; als je maat 46 nodig hebt, zal je dat niet zo goed kunnen vinden). Ook schoenen kan je daar geweldig en goedkoop vinden.

In Newcastle heb je enkele gigantische shoppingmalls. Prima adres voor een weekendje shoppen.

Om het een beetje betaalbaar te houden en toch een leuke stad, kan ik er eigenlijk maar 1 bedenken. London! Leuke en vele winkels die en er is in elke prijsklaase iets te vinden. Kijk vooral in Primark, leuke en goedkope kleding! Veel plezier!

Voor betaalbare kleren en n leuke vakantie zeg ik Barcelona en Madrid. Ontzettend veel winkels dat je door de bomen t bos niet meer ziet.

Bronnen:
Eigen ervaring

Amerika! Vanwege de lage dollarkoers kan je veel modieuze merken vinden en je hebt gelijk het allernieuwste tegen een zeer lage prijs!

Ga eens winkelen in je eigen kast. Dat geeft soms verrassende resultaten en het is nog goedkoop ook. Ik doe dat zelf wel eens als ik denk dat ik niets meer heb. Dat valt enorm mee. Het is een kwestie van kijken met een andere blik.

Istanbul.!

Napels....

Hier in Europa zou ik Milaan zeggen en daarbuiten Vietnam (zoals al geschreven), waar ze je alles op maat maken, zoals jij het wilt, met de mooiste stoffen en voor een zeer aantrekkelijke prijs.

New York. In de mall dichtbij Empire State Building

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100