Is er een website waar ik bepaalde bestemmingen (steden) kan ingeven waar ze mij regelmatig op de hoogte brengen (via e-mail) i.v.m. promoties/acties?

Ik ken wel enkele websites van luchtvaartmaatschappijen waar ik mij kan aanmelden op (algemene) nieuwsbrieven om promoties/acties/last minutes etc... te ontvangen maar ik ken er geen één waarbij ik specifieke bestemmingen kan aangeven/aanvinken om uitsluitend promoties en acties te ontvangen voor die specifieke bestemmingen, bestaan er zo'n websites?

Want de meeste promoties en acties die ik ontvang zijn bestemmingen die ik bijna nooit naartoe wil gaan...

Toegevoegd na 1 minuut:
Dus om een voorbeeld te geven zou ik regelmatig (dagelijks of wekelijks) alle promoties en acties willen ontvangen via e-mail omtrent reizen naar New York...

Weet jij het antwoord?

/2500

Vliegvakanties Natuurlijk de nieuwsbrief van Corendon! (1e link) Nieuwsbrief van ArkeFly (https://www.arkefly.nl/aanbiedingen/nieuwsbrief/) Nieuwsbrief van Sunweb (http://www.sunweb.nl/korting/) Busreizen De jongintra - http://www.dejongintra.nl/popups/nieuwsbrief.aspx Treinreizen Goedkoop-treinkaartje.nl (2e link) Treinkaartjes-actie.nl (3e link)

Bronnen:
http://goedkoop-treinkaartje.nl
http://treinkaartjes-actie.nl
http://www.corendon.nl/nieuwsbrief-inschrijving

ER zijn wel een aantal sites waar je op een bepaalde bestemming een prijsalarm op kan instellen. Dit kan o.a. bij www.momondo.nl Ook wel handig voor aanbiedingen is de site van www.ticketspy.nl Of de aanbiedingen-pagina van mijn eigen website www.goedkoopvliegenclub.nl voor aanbiedingen van Low Cost Carriers

Bij www.vandaagweg.nl hebben ze regelmatig citytrip en ticket aanbiedingen naar o.a. New York

Bronnen:
http://www.vandaagweg.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100