Waar boek ik online een vlucht met een 'overstap' van een week?

Ergens begin volgend jaar wil ik een reis maken naar Sint Maarten om daar iemand te bezoeken. Een van de goedkoopste opties is een vlucht via New York. Ik wil graag die overstap daar verlengen met een week. Als ik echter twee losse vluchten boek (AMS - NYC - SMX en SMX - NYC - AMS / SMX - AMS) ben ik duurder uit dan wanneer ik gewoon een vlucht boek met als bestemming Sint Maarten.
Ik neem aan dat als ik bel met de uitvoerende vliegtuigmaatschappij dat zij me daarbij kunnen helpen. Ik wil me echter voor ik bel graag rustig online kunnen oriënteren.

Wie kent hier een site voor die dit ondersteunt?
De volgende opties werken niet:
Site van de maatschappij zelf (Delta Airlines / KLM)
Skyskanner
Google Flights


Thanks!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb bij Ebookers.nl gezocht ams-sxm sxm-nyc nyc-ams Ik kom dan uit op een bedrag boven de €800. Volgens mij moet het goedkoper kunnen. Ik zou een prijsopgaaf doen bij Tunafish. Zij zijn de specialist in dit soort tickets

Bronnen:
http://www.tnfsh.nl/

Op http://www.expedia.nl kun je vluchten kiezen met meerdere bestemmingen, en dan kies je de route die je wil volgen. Toegevoegd na 51 minuten: Bij de KLM kan het trouwens ook. Of heb je dit al geprobeerd en kwamen daar de prijzen uit die je te hoog vond ? Toegevoegd na 1 dag: Het is overigens niet zo dat een maatschappij een ticket voor dezelfde prijs aan zal bieden als je langer wil verblijven op een overstapplaats. Als iets door een reiziger als waardevol wordt gezien, dan wordt daar door de maatschappij een prijs aan verbonden. Enkele reizen zijn bijvoorbeeld veel duurder dan een retourticket, omdat bij een enkele reis mogelijk sprake is van een bijzondere omstandigheid (bv emigratie), en daar slaan ze graag een slaatje uit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100