Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Voor visum Sierra Leone vragen ze hotelregistratie voor gehele verblijf. Dit hebben we niet. we willen graag zelf rond trekken. Iemand een tip?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
in: Vakantie
701

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (3)

Je mag ook een reisschema opgeven volgens de ANWB. Als dit niet lukt via het formulier, kan je zelf ook naar de ANWB gaan en dan zorgen zij dat je het visum krijgt. Na een paar dagen kan je jouw paspoort met visum weer ophalen bij de ANWB winkel, een goed alternatief aangezien zij er veel verstand van hebben
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Volgens visum.nl moet je al je hotelovernachtingen van te voren hebben geregeld. Mijn ervaring met dit bureau is dat zij zeer deskundig zijn in deze materie en dat zij zeer actueel zijn met dit soort informatie.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Jaren terug hadden wij voor Kenia precies hetzelfde. We hebben gewoon een hotel uit Lonely Planet gezocht en die gegevens genoteerd. Dat was voldoende voor het visum.

Fijne vakantie!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding