Waar regel je de goedkoopste reis- en annulering verzekering?

We gaan voor 3 weken naar egypte in de zomervakantie. De verzekering moet uiteraard wel safe zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kunt verzekeringen altijd heel goed vergelijken op de website van de Independer: http://www.independer.nl/reisverzekering/intro.aspx Misschien is het overigens wel net zo goedkoop om gewoon een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Toegevoegd na 8 minuten: Volgens mij is de regel als je meer dan 3 weken of meer dan 1 keer per jaar op vakantie gaat (dus ook weekendje weg eigen land) het financieel gezien slimmer is een doorlopende verzekering af te sluiten. Overigens: als je al een aantal verzekeringen hebt afgesloten bij je eigen bank, kun je het daar ook eens vragen. Je krijgt dan vaak pakketkorting. En dat kun je natuurlijk niet zien op die vergelijkingssites. Scheelt best veel geld!

Eigenlijk kun je het beste informeren naar een doorlopende reisverzekering bij een grote aanbieder (zelf zit ik bij de Europese). Dat is niet heel veel duurder dan een reisverzekering voor 3 weken, maar het fijne is: hij is een jaar geldig. Mocht je dus in de herstvakantie besluiten even een weekendje naar Brussel te gaan, dan geldt die nog steeds. Tja en waar je hem afsluit? De keuze is reuze. Op internet staan verschillende verzekeringsvergelijkers, o.a.: http://www.verzekeringssite.nl/reisverzekering/vergelijken/ Alvast fijne vakantie.

Ik ben al zeer dikwijls naar vele landen geweest en ben altijd verzekerd geweest bij Jetair,de touroperator,zoals die de goedkoopste verzekering voorhoudt voor alle toeristen.Ook bin Thomas Cook geldt hetzelfde.

ZLM staat met stip op één! ook qua service en afhandeling mocht er iets misgaan....

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100