Welk hotel heeft een jacuzzi op de kamer?

ik zoek voor een weekend weg een hotel liefst in omgeving den haag! een luxe hotel met jacuzzi is noodzakelijk! kan iemand mij helpen ? kan op internet niet veel informatie vinden!

Weet jij het antwoord?

/2500

Van der valk is naar mijn weten de enige keten die jacuzzi kamers heeft. Hrt zijn luxe kamers of suites die jacuzzi hebben en sommige hebben ook nog een sauna of regendouche/stoomcabine. Prijs kan wel aan hoge kant zijn, maar kwalitatief top uit eigen ervaring. Vaak ook excl. Ontbijt. Hierbij ook een link naar van der valk wassenaar. Als het goed is zit er ook 1 in nootdorp maar weet niet of dit met jacuzzi is. Toegevoegd na 1 uur: Ik heb even gekeken. De van der valk in nootdorp is goedkoper vanaf 60 euro incl whirlpool oftewel jacuzzi. Zie linkjes voor meer info.

Bronnen:
http://www.hoteldenhaag.nl/nl/kamers-suite...
http://www.hoteldenhaagwassenaar.nl/nl/hot...

Hampshire Hotel - 108 Meerdervoort is een 47 kamers tellend hotel aan de rand van het centrum van Den Haag, waarvan 1 Junior suite met jacuzzi en 1 Royal suite met jacuzzi. De kans echter is, vanwege dat het een klein hotel is, niet groot om daar binnenkort een kamer te kunnen boeken.

Bronnen:
http://www.hampshire-hotels.com/hampshire-...

Voor een hotel met jacuzzi op de kamer in Nederland heb ik wel een goede site gevonden. In de buurt van Den Haag is inderdaad het van der Valk één van de goedkoopste opties. Let wel op dat je een luxe kamer boekt. Bij de bron vind je een site met veel verschillende jacuzzi hotels. Succes!

Bronnen:
http://surprisetickets.nl/reizen/hotel-jac...

Als je graag een jaccuzi in je kamer wilt, kom je vaak uit bij bruidssuites. Dus daar kun je ook nog naar zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100