Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waar vind ik een aangenaam diervriendelijk hotel waar je met 3 volwassenen en 1 poedel kan verblijven in halfpensionformule omgeving Domburg?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
in: Vakantie
916
Pieter2011
11 jaar geleden
Je vindt daar langs de kust nauwelijks meer hotels die halfpension aanbieden: bijna iedereen gaat 's avonds in de omgeving een hapje eten.
Als de prijs niet belangrijk is, is het Badhotel een goede keus:
http://www.badhotel.com/index.php?id=34
Wel een chique hotel!

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik zal even wat uitgebreider antwoorden. Langs de Walcherse kust zijn er nog maar weinig hotels die halfpension aanbieden. Dat heeft twee redenen: veel mensen willen 's avonds niet gebonden zijn aan vaste tijden waarop ze terug moeten zijn in het hotel voor het diner. Vakantiegangers blijven bij mooi weer liever nog een tijdje op het strand. In de tweede plaats zijn er in die kustplaatsen diverse restaurants (met terrassen) waar je 's avonds prima kunt eten. Hoteleigenaren zagen dus 'geen brood meer' in het aanbieden van diners.

Er zijn in Domburg nog een paar hotels waar je wel halfpension kunt krijgen, zoals The Wigwam (maar daar zijn huisdieren niet toegestaan) en het dure en luxe Badhotel Domburg.

Goede en gezellige hotels waar je met huisdier terecht kunt, maar die geen diner aanbieden, zijn Duinheuvel en Juliana (beide liggen vlakbij het strand):
http://www.strandhotelduinheuvel.nl/nl/prijzen
http://www.julianadomburg.nl/

Ook zou je kunnen overwegen om (dichtbij het dorp) een vakantiebungalow te huren: http://www.roompotparken.nl/vakantieparken/nederland/zeeland/hof-domburg/bungalow/b4p/551938/index.html
(Lees meer...)
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding