Op welke website(s) kan ik vakantiehuisjes (van particulieren) boeken en/of vergelijken?

Ik weet, op Belvilla na, niet waar ik moet beginnen met de zoektocht naar een leuk huisje voor 3 personen en één hond. Ik vind het zelf wel leuk om een volle boekenkast aan te treffen van de eigenaar i.p.v. een standaard inboedel, maar alle suggesties zijn welkom. Bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Airbnb,wimdu en homeaway Toegevoegd na 1 uur: Gezien andere vragen van je schat ik in dat je ook tot de doelgroep van ebab behoort

Bronnen:
www.airbnb.com
www.ebab.com
www.homeaway.nl
www.wimdu.com

Happy Home is een andere organisatie, ik heb met beide ervaring. Kijk ook altijd op zoover of je ervaringen kunt lezen over de huisjes. Verder heb je nog: http://www.huureenhuisje.nl/ en http://www.micazu.nl/ en http://www.huisjetehuur.nl/Cgi/Pag.dll?Pag=1 en http://www.huisjetehuur.nl/Cgi/Pag.dll?Pag=1 en http://www.wereldhuisje.nl/ en nog veel meer als je zoekt op 'particulier huisje huren'

Heel veel particulieren bieden hun huisje ook via marktplaats aan...vaak met schema s of het huisje nog vrij is

Formuleer de wens op Google. Zie bijv "3slk bungalow"en de vindplaatsen floepen tevoorschijn.. Daarna valt te informeren of er dieren worden toegelaten(waar Ik dan weer niet in wil logeren..)

BlumenRiviera heeft alleen maar particuliere vakantiehuizen. Een "nadeel" is wel dat het alleen huizen in Italie zijn.

Mijn huis staat op Gites.nl, Micazu.nl en op een van origine buitenlandse site van Homelidays.nl en particuliere websites zoals bv. http://vakantiehuisbourgogne.wordpress.com/ met een gevulde boekenkast :-)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100