Via welke maatschappij vlieg je het voordeligst naar Sri Lanka?

Ik ben al dagen, weken bezig op het internet om uit te zoeken vanwaar je het voordeligst (retour) vliegt van NL naar Sri Lanka, wie weet een site o.i.d.?

Groeten

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

cheaptickets.nl is betrouwbaar en goedkoop vaak. Natuurlijk met de vliegperiode een behoorlijk verschil. Dit kan behoorlijk duurder worden als in kerstvakanties ed vliegt. Ook is het ooit raadzaam te kijken voor 2 enkele vluchten. Zelf heb ik hier ooit €130,- op bespaard (en dat voor een vluchtje retour Londen). Helaas zijn er op vluchten vanuit Nederland naar Sri Lanka weinig concurrerende vluchten (binnen Europa meestal wel) wat de prijs natuurlijk behoorlijk opjaagt. Ook kan het slim zijn om te kijken vanuit verschillende luchthavens. Zelf woon ik in het zuiden van het land waardoor Schiphol, Maastricht en Antwerpen een soortgelijke reisafstand is. Wel is duurt een vlucht naar Sri Lanka behoorlijk lang dus een beetje comfort zou ook fijn zijn en daar wil je liever niet op besparen. Het is me heel wat waard om uitgerust (omdat ik in lekkere stoelen kan slapen) aan te komen in een ander land waar je al last hebt van de tijdszone ed.

ik zou sites als skyscanner en momondo gebruiken. Realiseer je dat vluchten op dinsdag. woensdag en donderdag vaak het voordeligst zijn. Vlieg niet rond feestdagen. Zet je Cookies uit. (Veel sites geven na 2 of 3 bezoeken een hogere prijs). KIjk ook op vluchten vanuit Brussel of Dusseldorf. Mijn gok is dat je bij Emirates uitkomt

Bronnen:
www.momondo.nl
www.skyscanner.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100