Hoe laat gaat de eerste vlucht vanaf Schiphol?

Ik vlieg dinsdag om 7.50 nu wou ik graag de openingstijden van de winkels weten, op de site staat 1,5 uur voor vertrek van de eerste vlucht... Iemand enig idee wat de eerste vlucht is??

Weet jij het antwoord?

/2500

Eerste vlucht weet ik niet maar rond zes, zeven uur zijn de winkels al lang en breed open hoor

Er wordt continue gevlogen dus kun je niet spreken van een eerste vlucht! ( ik heb hetzelfde gelezen en vind dat dus vreemd!) De winkels van Schiphol Plaza zijn open van 07.00-22.00 De See Buy Fly-winkels hebben verschillende openingstijden. Bij de bron kun je de tijden per winkel en horeca gelegenheid vinden! Groetjes vlindertje en als je op vakantie gaat,fijne vakantie!

Bronnen:
www.youropi.com › Home › Schiphol

See Buy Fly is vanaf 6:00 geopend. Sommige restaurantjes zijn de hele dag geopend.

De vraag is wat schiphol als eerste vlucht rekend, er zijn een paar maatschappijen die al erg vroeg in de ochtend vliegen (vanaf half 4) maar dit zijn vooral de Nederlandse prijsvechters Transavia.com en Corendon Dutch Airlines. De eerste vlucht van KLM is meestal rond 6 uur 's ochtends. Ik denk dat Schiphol de eerste vlucht van KLM bedoelt. Om 7.50 zijn de winkels zeker open.

Hoe laat de 1e vlucht vertrekt is niet te zeggen. Gisteren is de 1e vlucht vrij 14/9 om 03.01 uur vertrokken Vandaag zou de 12 vlucht om 03.30 vertrekken maar is om 04.36 vertrokken. Je kan het beste morgen op de site van Schiphol kijken http://www.schiphol.nl/Reizigers/Vluchttijden/Vertrektijden.htm dan kun je erachter komen hoe laat de 1e vlucht op die dag gepland staat. Als je om 07.50 vliegt dan zijn de meeste winkels al open, ook omdat er voor deze tijd al tientallen vluchten vertrokken zijn. Openingstijden Schiphol Plaza De winkels gevestigd in Shopping Centre Schiphol Plaza (voor de paspoortcontrole) zijn 7 dagen per week geopend van 07.00 uur tot 22.00 uur. Openingstijden Schiphol Shopping Centre De winkels van Schiphol Shopping Centre (na de paspoortcontrole) zijn 7 dagen per week geopend. De winkels openen doorgaans om een half uur voor de eerste vlucht vertrekt en sluiten een half uur voor het laatste vliegtuig vertrekt . Niet alleen de winkels zijn dan geopend maar ook de bars, cafés, restaurants en fastfood-eetgelegenheden zijn open voordat het eerste vliegtuig vertrekt. http://www.youropi.com/nl/schiphol/article/openingstijden-schiphol-1085 Op deze site vind je een overzicht met de openingstijden van winkels na de paspoortcontrole: http://www.schiphol.nl/Reizigers/etenontspannen/NaDePaspoortcontrole/EtenDrinken.htm

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100