Hoe kan ik veel publiek bereiken om een nieuwe bedrijfsnaam te vinden voor een vliegtickets en vakantie website?

Wij zijn een touroperator en gaan een nieuwe website lanceren. Willen deze website onder de aandacht van publiek brengen door ze bij te betrekken met het kiezen van een naam.

Weet jij het antwoord?

/2500

Publiek bereiken kan heel goed via de media. Je mogelijkheden worden hooguit beperkt door een budget, tenzij je redactionele aandacht weet te verkrijgen. http://www.travmagazine.nl/ is een site voor de professional. Dat kan alvast helpen. Zo te lezen ben je op zoek naar volwassenen met een redelijk inkomen. Je kunt een oproep plaatsen op elsevier.nl en daar natuurlijk een prijs aan verbinden: "Als jou naam de winnende naam is win je een vliegreis naar ...."

Bronnen:
http://www.adverterenbijreedbusiness.nl/ov...
http://www.elseviermedia.nl/doelgroepen/we...

Doe een leuke actie met Zoover.nl, wereldwijzer.nl, startpagina/reizen en een link naar een facebookpagina.

Wat dacht je van een persbericht op Tourpress en/ of travelution

Adverteren op Facebook. Oa. dit bedrijf kan dit voor je verzorgen http://www.pauwr.nl/facebook-adverteren.php Je zou evt een facebook app kunnen (laten) maken. Toegevoegd na 2 minuten: Oja wel zou ik er een beloning aanhangen. 1e prijs is bijv dan een reis! Je zou dan bijv contact op kunnen nemen met een site zoals prijsvragen.nl Veel mensen reageren op zulke sites, vooral als er een reis te winnen is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100