Hoe is het gesteld met de prijzen voor eten en drinken(restaurants) in kroatie? Dan heb ik het over de provincie Istrie (plaats:Lupa)

Toegevoegd na 10 minuten:
Pula*

Toegevoegd na 10 minuten:
Pula*

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik denk dat je niet Lupa, maar Pula bedoeld? Erg mooi en toeristisch, veel oude romeinse gebouwen en een prachtige arena. Doordat het nogal toeristisch is zullen de prijzen wat hoger liggen dan in de rest van Kroatie, maar dan nog steeds kan je hier voor weinig geld heerlijk eten.

Gelukkig hebben de mensen daar intussen door dat aan toerisme veel geld te verdienen is en zijn de prijzen een beetje normaal geworden. Wil je spotgoedkoop eten, dan kun je beter naar een ontwikkelingsland gaan. In Pula zal je goed en goedkoop kunnen eten. Ga je het binnenland in, dan zal je nog veel goedkoper kunnen eten. Er zijn hele goede restaurants. http://www.istria24.com/nl/restaurants-istrie/ Istrië kent een onwaarschijnlijk snelle gastronomische ontwikkeling. Ondanks de communistische tijd waarin wijn door coöperaties met weinig oog voor kwaliteit werd gemaakt, restaurants dankzij de hoge kwaliteit van de ‘frutti del mare’ weliswaar goede maar fantasieloze maaltijden voorschotelden en olijfolie een massaproduct was, bleken de culinaire roots van het land sterk. Uitgangspunt bij het op de menukaart zetten van Istrië was vernieuwing op basis van de traditioneel Istrische keuken, gebruik maken van het lokale aanbod van het seizoen en eerlijke en pure ingrediënten. Maar als je niet zo van de truffels bent en van de dure wijnen, dan zijn er simpele mogelijkheden genoeg.

Bronnen:
http://www.wereldpagina.nl/index.php/Istri%C3%AB

Hier de prijslijst van Gargamelo in Porec, dat niet ver van Pula ligt en ook in Istrie. De prijslijst die je ziet is de lijst voor 2012. Ik zou zeggen: neem een kijkje en denk er het jouwe van....

Bronnen:
http://gargamelo.info/wp-content/uploads/2...

De prijzen in Kroatië liggen lager dan in Nederland. Vooral de prijs van het eten ligt laag, zo kan je al voor rond de 10/15 euro een grote visplaat voor 2 personen krijgen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100