kan ik zonder een rede dus zomaar een green card verkrijgen? want ik zie op de website .... dat je een rede moet hebben

kan ik zonder een rede dus zomaar een green card verkrijgen? want ik zie op de website .... dat je een rede moet hebben. Ik wil gewoon zonder rede naar de VS verhuizen... Maar klopt het dat je echt een rede moet hebben?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

als je héél veel geld zou hebben of familie die voor je instaat, dan kun je op een toeristenvisum naar de u.s.a. als je niet heel veel geld hebt en er staat niemand garant voor je, moet je dus werken voor de kost... om te werken heb je een green card nodig ! bingo .. we zijn er ... voor hoeveel mensen zijn er banen/is er werk ? in de u.s.a. ? ; ik weet niet hoe lang je nagedacht hebt voordat je besloot : ik ga naar de u.s.a., maar waar ook je je ooit wilt settelen, je kijkt naar de crisis, dan begrijp je misschien dat er net als hier ook in de u.s.a. te weinig banen zijn. ook voor mensen die dus even komen kijken op een toeristenkaart ! en als jij dus een green card voor niets wilt hebben, dat klopt niet ! een green card wordt gebruikt als hoofdprijs in een grote loterij . een green card is geld waard

Je wilt niet zonder reden een green card hebben - want waarom wil je hem hebben? Als je geen reden hebt, heb je die card ook niet nodig. Waarom wil je naar de VS? Probeer dat te formuleren.

Je kunt op verschillende gronden een Green Card krijgen, afhankelijk van je land van herkomst, reden dat je wilt emigreren etc. Behalve allerlei "doelgroepen", wordt er ook ieder jaar een aantal Green Cards "random" verloot. Ook is er een mogelijkheid om een Green Card te verkrijgen door minimaal $ 500.000,00 in de USA te investeren in vastgoed. De details en nog veel meer informatie kan je terugvinden op de website van het Amerikaans Consulaat.

Bronnen:
http://travel.state.gov/visa/visa_1750.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100