Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat zijn de meest bezochte steden in amerika?

Oftewel, welke steden moet je zien in Amerika?

een jaar geleden
1.4K
tinus1969
een jaar geleden
Dat zij twee verschillende vragen. Welke vind je het belangrijkste?
Ikhebgeenidee
een jaar geleden
Wat zijn de criteria?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Antwoord 1: meest bezocht
New York
Chicago, Illinois
Atlanta, Georgië
Anaheim / Orange County, Californië
Orlando, Florida
Los Angeles
Las Vegas
Philadelphia, Pennsylvania
San Diego, Californië
San Francisco, Californië

Antwoord 2: wat je moet zien, hangt natuurlijk van je interesses af. Aanraders kunnen zijn:
• New York City: bekend om zijn iconische bezienswaardigheden, zoals het Empire State Building en Central Park, evenals het levendige nachtleven en de wereldberoemde restaurants.
• Las Vegas: bekend om zijn casino’s, spectaculaire shows, en over-the-top luxe hotels.
• San Francisco: bekend om zijn historische bezienswaardigheden, zoals de Golden Gate Bridge, Alcatraz Island, Fisherman's Wharf, evenals de beroemde hippie- en LGBTQ-cultuur.
• Los Angeles: bekend om zijn prachtige stranden, entertainment-industrie, en wereldberoemde attracties, zoals Disneyland en Hollywood.
• Miami: bekend om zijn Latin-cultuur, nachtleven, en schitterende stranden, evenals attracties zoals de Art Deco Historic District en Little Havana.
(Lees meer...)
een jaar geleden
tinus1969
een jaar geleden
Herhaling van eerdere (verdwenen) reactie: Anaheim (en tot op zekere hoogte ook Orlando) zijn niet het doel van klassieke stedentrips - er is ook weinig te zien. Ze zijn populair vanwege Disneyland cq Disneyworld - alsof je op stedentrip gaat naar Kaatsheuvel of Slagharen.
SimonV
een jaar geleden
Antwoord 2 niet gezien?
De stad in Amerika die je sowieso gezien moet hebben is The Big Apple, oftewel New York City. Met wereldberoemde bezienswaardigheden zoals het Vrijheidsbeeld, Times Square en Empire State Building is dit misschien wel de meest indrukwekkende stad van Amerika. Andere immens populaire steden in Amerika om gezien te hebben, zijn Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Miami, Orlando en Washington. Ook hier vind je bijzondere highlights zoals The Hollywood Sign en het Witte Huis.
(Lees meer...)

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding