Ik zoek een tv programma waar een gezin zonder geld naar Frankrijk emigreede en in een rotte schuur ging wonen.....welk programma was dat?

Het gezin kocht de oude schuur vanuit Nl. voor 15.000 euro en ging praktisch zonder geld naar Frankrijk. Het was heel lief dat de dorpsbewoners allemaal gingen kijken en meehelpen en ontzettend met de mensen te doen hadden. Het gezin had ook 1 of 2 kinderen bij en vader had een WAO uitkering dacht ik. Ik heb heel internet en de meest gangbare emigratie programma's afgezocht, maar kan het niet vinden en ik wil graag weten hoe het met ze is afgelopen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien weet de redactie van het programma (als je er achter bent welke!) hoe het met de mensen nu is. Als het niet te lang geleden is kijk je oude gidsen eens na. Misschien staat daar de aflevering naam in.

Dat was een aflevering uit de serie 'ik vertrek'. Ik heb het ook gezien, en ik had vooral medelijden met de kinderen. Emigreren is niet iets dat je zomaar even doet. Daar gaan jaren van sparen aan vooraf. Als je alleen of met je partner in het diepe wil springen moet je dat zelf weten, maar wanneer je een paar kinderen meesleept in het ongeluk vind ik dat diep triest.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100