Ik ga de Nijmeegse Vierdaagse lopen en overnacht in een tent op de vierdaagse camping. Wat te doen met evt. waardevolle spullen?

Op de camping (http://www.4daagse-camping.nl/voorzieningen.htm) zijn verder geen kluisjes, ik kom met het OV, dus geen auto waar ik spullen in kan opbergen. Iemand nog ideeën? Ik had al gekeken naar die kluisjes van de NS, maar dat is ook nog weer een eindje uit de richting. Alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Welke waardevolle spullen moet je allemaal mee dan? Het enige wat ik me zo kan bedenken is je telefoon. Die kun je de hele dag bij je houden en als je gaat slapen in je kussensloop doen, evenals andere waardevolle kleine spullen. Als je het aan de onderkant van je kussen doet, dus de andere kant van waar je slaapt, voel je er niks van. Toegevoegd na 3 minuten: O ja, en ID natuurlijk. Past ook in je kussen ;) Toegevoegd na 3 minuten: O ja, en ID natuurlijk. Past ook in je kussen ;)

In het algemeen is het volk van de 4-daagse niet van de boeverij, maar toch... Allereerst waardevolle spullen thuislaten, en je geld en ID in een halsportemonnee doen. (Xenos)

op loopafstand (<1 km) van de camping is Sports & Beauty, een fitnesscentrum, die hebben kluisjes, waar je je spullen in kunt leggen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100