Waar in NL of BE kunnen wij kamperen en vuur maken, maar ook na 22:00 nog kletsen?

Is er dus een camping of andere locatie waar wij met een groepje van 8 mannen (rond 30 jaar oud) kunnen verblijven, waar we vuur mogen maken maar sowieso ook na 22:00 nog (enigszins) hardop mogen praten?

Op internet moeilijk te vinden, omdat je dan wel vuur mag maken maar niet na 22:00 nog mag praten. En als wij biertjes op hebben willen we gewoon gezellig praten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij de Poudrerie in Dinant (Belgie) kun je alles doen wat jij wilt. Je kunt er voor een klein bedrag kamperen, een groot vuur maken en er gelden weinig regels ten aanzien van geluid. Wij zaten er tegelijkertijd met een groep Belgen die een vrijgezellenfeest hielden. Dat was wel even doorbijten. :) O ja, je kunt er ook een goed ontbijt krijgen. Toegevoegd na 55 seconden: Bovendien is Dinant een mooi stadje!

Bronnen:
depoudrerie.be

Je kan scoutingterrein proberen: https://sol.scouting.nl/index.php?task=ca_search&action=form&button= daar mag bijna altijd (kamp)vuur worden gestookt. Als je gaat zoeken naar geschikt terrein kan je dat in die link ook aangeven. Toegevoegd na 2 minuten: En praten is natuurlijk geen probleem op de meeste campings, maar waarschijnlijk mag het niet, omdat er luidruchtig praten wordt bedoeld, en de meeste mensen zich daar wel aan kunnen ergeren.. gewoon praten is bijna geen probleem...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100