Hoe kom je het makkelijkst van London Heathrow naar London City Airport?

Een vriednin van mij komt vanuit Amerika aan op Heathrow. Haar vlucht naar Amsterdam vertrekt (5 uur later) vanuit London City Airport. Hoe komt ze daar met man, 2 kinderen en koffers het makkelijkst?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ondertussen ben je na doorlezen van het bovenstaande antwoord er achter gekomen, dat er geen tube (metro) naar Hartmann Road en London City Airport rijdt. Wel rijden er naar en in de omgeving van het vliegveld trams. Vanuit Heatrow heeft je vriendin daar helemaal niets aan. Het dichtstbijzijnde Underground station is CANNING TOWN en vandaar af is het nog circa vier kilometer wandelen naar London City Airport. Dit is niet echt prettig voor Amerikanen, die de halve wereld zijn rond gevlogen. Mijn suggestie is om de website www.londoncityairport.com te openen. Op de horizontale balk staat VISITING THE AIRPORT. Als je deze aanklikt, zie je helemaal links BETWEEN AIRPORTS. En dit stuk dien je even grondig door te lezen. Hierbij moet je de informatie over de verbinding van en naar HEATROW openen. Hierin staat precies hoe je meest efficiënte verbinding tot stand kunt brengen. Veel succes !

Ik weet het niet zeker maar heb je gedacht aan naar london city te gaan met heathrow express en van city naar london city airport te gaan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100