Hoeveel ml is een tube creme van 50 gram?

Of valt dit niet onder de 1 liter limiet in je bagage als je gaat vliegen???

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Alle vloeistofachtige zaken, inclusief cremes vallen onder de maximum 1 liter aan vloeistoffen IN JE HANDBAGAGE. In je tas die ondering het vliegtuig gaat mag je mee nemen wat je wilt, zolang het niet brand / explosie gevoelig is. Dus ook die fles jonge jenever voor opa, en de flas spa voor jantje. In je handbagage mag je 1 zip-lock zakje (Inhoud max. 1 liter) met tubes / flesjes vloeistof meenemen. Elk afzonderlijk flesje / tubetje mag maximaal 100ml bevatten. een 50g creme tubetje is veel kleiner dan 100ml. Eerder richting de 50ml.

Dat ligt aan het soortelijk gewicht van de crème.

Als het op de verpakking alleen in grammen wordt weergegeven en niet in (milli)liters, wordt het niet als vloeistof geteld.

Is afhankelijk van het soortelijk gewicht, maar je kunt ervan uitgaan dat het zo ongeveer 50 tot 60 ml zal zijn.

Gewicht gedeeld door Soortelijk gewicht! Dan heb je het volume

Omdat je aangeeft dat het gaat om "vliegen" denk ik dat je advies wilt over wat je mee mag nemen. Je krijgt als je gaat vliegen een doorzichtig zakje van 1 liter. Daar moet je kleine spulletjes indoen zoals je tube van 50 gram, tandenborstels, deo of wat je nog meer wilt meenemen. Het gaat dus vooral om het formaat! Zaken die je in de taxfree zone koopt worden gesealed en mogen zo mee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100