Hoe lang duurt een vlucht naar Texas? (8088 km)

Ik kan alleen maar vinden dat het 8088 km is met het vliegtuig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Een verkeersvliegtuig vliegt ca. 900km/u. Dan kom je ongeveer op 9 uur vliegen.

Zoals bovenstaande zegt komt het inderdaad neer op tussen de 9 uur en de 11 uur. Hou dan ook rekening met het tijdsverschil. Als je eenmaal aankomt in Texas is het zo vroeg dat volgens de klok er geen enkele seconde is verstreken, terwijl je toch echt 9 uur in een vliegtuig hebt gezeten. (In Amerika is het vroeger dan in Nederland. In Texas weet ik de tijdszone niet precies, maar ik geloof ergens tussen de -7 en -10 uur. Dus daar is het tussen de 7 en 10 uur vroeger) Dat noemen ze een jetlag :)

Volgens deze site is het 11 uur met het vliegtuig van Amsterdam naar Austin (hoofdstad van de staat Texas): http://www.howmanyhours.com/nl/index/Amsterdam/Austin.php

Nog een kleine toevoeging, vanwege de straalstroom zal de terugreis ong 2 uur korter zijn. Reken op 10 uur heen en 8 uur terug.

dit kan je makkelijk uitrekenen. je hebt zo i zo geen regstrekse vlucht vanuit NL denk aan van Amsterdam naar New york van New York naar Texas denk aan zo'n 14 uur vliegen en 3 uur overstappen. dan ben je zo'n 16 uur onderweg

Schiphol Amsterdam Nederland > George Bush Intercontinental Houston Texas , directe vlucht [hoezo, kan niet?] is 11h00 op de heen en 9h45 op terug weg. Waarom een verschil? Dat heeft te maken met de draaiing van de aarde.

Bronnen:
https://lijnvluchten.cheaptickets.nl/trans...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100