Kun je op centerparcs ook een 6pers huisje krijgen met een jacuzzi in de tuin, .. of misschien in een ander park?

Toegevoegd na 4 minuten:
of hot tube

Weet jij het antwoord?

/2500

Die huisjes zijn er zeker, maar niet in dergelijke parken, helaas. Daar zijn echter weer voldoende hottub/jaccuzie-mogelijkheden op het park zelf aanwezig. De ervaring is echter ontegenzeggelijk anders. De enige uitzondering zijn de 12-persoons VIP-huisjes in Port Zelande. Die hebben een sauna / whirlpool, maar ik durf je niet te zeggen of die buiten staat....

Bronnen:
http://www.4evertravel.nl/luxe-en-gemak-en...
http://www.centerparcs.nl/NL/NL/parken/por...

In Engeland vind je parken met vakantie-bungalows die een privé hottub hebben. Vraag de gids aan van Hoseasons (zie bron) en je hebt een compleet overzicht (tenzij je niet naar Engeland op vakantie wilt).

Bronnen:
http://www.hoseasons.co.uk/

De 12 persoons huisjes in Port Zélande hebben een jacuzzi en die staat inderdaad buiten! N.B.: Er zijn in vrijwel alle parken van Center Parcs huisjes te huur (ook 2- of 4-persoons) die een sauna, Turks stoombad en/of whirlpool hebben. Deze laatste drie zijn natuurlijk wel gewoon binnen.

hoi, kijk even op www.leuvenhorst.nl , daar hebben ze een nieuwe bungalow met buiten jacuzzi/hottub, en sauna, helemaal top.

Wat dacht je van het nieuwe Efteling bosrijk. Het gaat in 2012 haar derde jaar in en kent zelfs huisjes voor 8 personen. Leuk voor groot en klein! Ik breng er ook klanten en leveranciers onder. Veel plezier waarheen de reis ook gaat. Cheers, Droogijs / dry ice

Bronnen:
www.efteling.com

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100