Is het verstandig/veilig om als 22 jarige jonge dame alleen door Cuba te reizen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit is niet aan te raden! zeker niet als vrouw en al helemaal niet als je als vrouw alleen gaat. Je kan het beste in een groep gaan.

Ja. Cuba is heel erg veilig. Cuba is daarbij ook nog eens erg toerist-vriendelijk. De regering van Cuba controleert streng wie er dingen met of voor toeristen doen, en direct resultaat hiervan is dat het een zeer veilig land is, voor toeristen tenminste. Toegevoegd na 4 minuten: Note: Het is en blijft een ontwikkelingsland, en niet midden-assen. Je moet natuurlijk je ogen open houden, en normale voorzoorgsmaatregelen treffen, welke je in elk onbekend land moet nemen. Overweeg of je 's nachts alleen uitgaat ed.

Een groep is wel verstandiger (dat is altijd veiliger) maar het is niet noodzakelijk. Cuba is hartstikke veilig, en de mensen zijn hartstikke behulpzaam. Ik raad je wel aan om niet alleen over straat te gaan als het begint te schemeren. En al helemaal niet in de afgelegen dorpjes. Niet alleen vanwege ongure personen, maar ook omdat er wilde honden los lopen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100