Wat is de goedkoopste optie om deze zomer in de verenigde staten te komen (waar dan ook) en weer terug?

Op welke manier dan ook. Graag exacte informatie (dus waar ik bij wijze van spreke de ticket kan bestellen en hoe duur die precies is)

Toegevoegd na 8 minuten:
Ik wil naar waar dan ook in Noord-Amerika en in de periode van 20 juni tot 5 september. Verder maakt het me allemaal niet uit. Gewoon een bonnefooi reis met een vriend.

Weet jij het antwoord?

/2500

De VS is zo groot; als je nu eens begin met van waar naar waar je wilt en of je vanuit dezelfde plek weer terug wilt. En de zomer is een erg ruim begrip qua tijdstip om te reizen. Toegevoegd na 33 seconden: En hoelang wil je?

De goedkoopste optie is gaan zwemmen of gaan roeien. Het van oorsprong Amerikaanse Expedia heeft vaak top USA aanbiedingen als je zoek via vlucht + hotel + auto (het hotel neem je dan alleen voor je 1e nachten).Door te combineren krijg je daar extra korting, zo kan je echt tientallen % besparen op je reis naar Amerika. Voor het vergelijken van losse autohuur aanbiedingen in Amerika heeft Holiday Cars een handige service. Maar check zeker ook even Alamo. Dit is de grootste autohuur organisatie van Amerika en zelfs minivans of cabrio's reserveer je hier goedkoop. Daarnaast is het bij Alamo mogelijk om je huurauto op een andere locatie in Amerika in te leveren. http://surprisetickets.nl/reizen/goedkoop-amerika Of stel hier je vragen http://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=5983

Bronnen:
http://www.worldticketcenter.nl/noord-amer...

Aer lingus en Iceland Air zijn over het algemeen de goedkoopste opties vanaf Amsterdam. Vanaf Dusseldorf is Air Berlin een optie Toegevoegd na 10 minuten: Jet Airways vanaf Brussel is ook goedkoop.

moeilijk te beantwoorden. Ga je met een huurauto rondreizen of met trein en bus. Met treine en bus moet je haaast wel naar een grote stad vliegen waar je de verbindingen hebt en je geen auto nodig hebt. en oplossing is een oude auto te kopen en die voor 3 maanden gebruiken en dan proberen het te verkopen voordat je terug vliegt. Kijk op Craigslist.org voor auto's. Ikzelf probeer ook altijd goedkoop naar Europa te vliegen, maar als ik alle uitgaven optel om van punt A naar punt B te komen via allerlei andere punten dan is het eindverschil verwaarloosbaar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100