waar is het in februari warm?

wij willen in februari op vakantie, naar een plek waar het warm is. maar we willen niet dat het te duur is. weet iemand waar dat is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je het echt warm wil hebben zal je toch richting de evenaar/ten zuiden van de evenaar moeten. Overigens is het in het middelandse zee gebied ook nog wel redelijk, maar echt warm is het niet

In Egypte is het in februari gemiddeld 24 graden (in Hurghada en Luxor). Lekker toch?

Op een van de canarische eilanden is het lekker in februari. Als je het echt warm wil hebben zou je een vlucht moeten boeken naar bv Indonesie. (Bali is mooi) De vlucht is wat prijzig, maar slapen en eten is weer heel goedkoop.

Een paar jaar terug ben ik in februari in Tunesië geweest. Toen was het weer daar lekker genoeg voor badkleding....

Er wordt weer rechtstreeks gevolgen van Amsterdam naar Eilat Door Arkefly en Corendon en Aqaba door Arkefly. Meer info op de sites van Corendon of de TUI sites Arke, Kras

Dubai! Gegarandeerd komt een vriendin van mij vandaan, het is daar in de winter lekker rond de 25 graden

Gambia, daar is het lekker warm en een paar jaar terug kon je daar nog redelijk goedkoop heen. Toegevoegd na 51 seconden: Je moet wel vaccinaties hebben als je naar Gambia gaat, houd dus rekening met deze kosten als je nog niet gevaccineerd bent.

er zijn genoeg laden waar het warm in in februari. echt is 'niet duur' en behoorlijk relatief begrip. ALLE vakanties zijn duur in verhouding met de vaste kostenpost die je hebt in het koude kikkerlandje (of welke thuisbasis dan ook) de vraag is echter: waar ligt je voorkeur? wil je een toeristenplek of bv de binnenlanden in? wil je met het vliegtuig? wil je een last minute of vroeg boeken? hoe lang wil je gaan? wil je in een hotel? een groepsreis? een actieve vakantie? huur je via via een huisje in een warm land wat de kosten kan drukken? als je hier een antwoord op weet kan je gerichter zoeken, en kan kan je keuzes gaan maken omdat je vergelijkingsmateriaal hebt. overigens kan je ook op de bonnefooi met een gepakte koffer op het vliegveld gaan staan. hoe het precies werkt weet ik niet, maar als mensen niet op komen dagen voor hun vlucht, (dus later dan last minute!!) kan je echt voor een prikkie aan boord. echter moet je wel ondernemend genoeg zijn (voor gezinnen geen goede optie) want je weet vooraf niet waar je heen gaat, en ook niet voor hoelang natuurlijk. kortom, er zijn zoveel opties en mogelijkheden, ik kan niet in je knip kijken/weten wat je ervoor uit wil geven dat ik helaas geen specifiek antwoord kan geven. hoe dan ook: ik wens je gewoon alvast een hele fijne en vooral WARME vakantie toe (euc kijkt eens naar buiten en vind het eigenlijk wel een strak plan)

Canarische Eilanden, Madeira, Egypte.

Benidorm (microklimaat) Toegevoegd na 2 minuten: In de winter is het er dikwijls rond de 20 graden overdag (gemiddelde maximumtemperatuur overdag 16 graden) af en toe een buitje

De Dominicaanse republiek is ook populair en lekker warm

lekker naar goa india met arke flight only eenmaal daar ga je naar arambol en huurt een hut 2euro kost niets daar

Egypte, en nu nog niet boeken, begin januari is vroeg zat, prijzen regelmatig in de gaten houden. Via online reisburo's veel goedkoper. Rond 500,00 p.p. all incl moet lukken. Veel plezier, where ever you go!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100