Als je een NS Ov. Kaart gebruikt, kan je dan nog 3 gasten meenemen met korting? Zo ja hoe doe je dat dan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor de mensen die je mee wilt laten reizen moet je gewone papieren kaartjes met korting uit de automaat trekken, jouw OV-chip kortingskaart maakt dat zij met korting mee mogen reizen.

nee dat kan alleen met een kortingskaart,niet met een ov jaarkaart bij een kortingskaart koop je gewoon 3 kaartjes met korting

Als je een voordeelurenabonnement of jaarabonnement hebt kun je of gewoon aan het loket of bij de automaat 3 medereizigers met korting meenemen. heb je met een ov jaarabonnement ook korting voor medereizxigers U krijgt Samenreiskorting voor maximaal drie reisgenoten (uzelf dus niet meegerekend) als u een NS-Privilegepas, Voordeelurenabonnement, NS- of OV- Jaarabonnement, Jaartrajectabonnement of Studenten OV-chipkaart heeft. Uw reisgenoten reizen dan in de voordeeluren op hetzelfde traject en in dezelfde klasse met 40% korting met u mee. U bent voor het reizen met korting niet gebonden aan het traject van uw NS Jaartrajectabonnement.Voordeeluren gelden vanaf 9.00 uur 's ochtends op doordeweekse dagen en in het gehele weekend, op feestdagen en in de maanden juli en augustus.

Bronnen:
www.ns.nl

Volgens mij kun je maar 2 mensen met korting met je mee laten reizen. Deze mensen kunnen dan als ze een kaartje kopen, voor de optie ''met korting'' gaan. Ze krijgen dan 40 procent korting. Ik weet niet precies of deze regeling aan bepaalde tijden gebonden is, dus dat zul je nog even moeten navragen. ( Bijvoorbeeld bij de klantenservice balies op stations, of op internet).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100