Wat móet je zien als je naar Parijs gaat?

Ik ga naar Parijs in oktober. Wat is nou iets (een wijk, museum, gebouw etc) wat je gezien móet hebben? De Eiffeltoren en het Louvre spreekt voor zich....

Weet jij het antwoord?

/2500

Je ontkomt er niet aan om een aantal musea te bekijken. Ga je er meer dan 4 bekijken (incl. Arc de Triomphe), dan kan ik je van harte de Parijse museumkaart aanbevelen. Daarmee kan je onbeperkt in zo'n 60 musea komen en heb je direct 'de meeste must sees van Parijs' te pakken. In het altijd zeer drukke Louvre kan je daarmee zo langs de kilometer lange rij lopen en naar binnen, en dat scheelt een hoop tijd. Die kaart kan je ook online van te voren kopen.

Lekker naar van die oude buurten. Parijs heeft een hele lange geschiedenis, en door daar rond te lopen kun je je echt terug in de tijd wanen. Soms zijn de plaatsen die het minst toeristisch zijn het interessantst -> je zou ook een gok kunnen wagen door een Parijzenaar te vrage of die iets leuks weet om te doen. Dat hebben wij een keer gedaan in Zweden, en toen hebben we een prachtige wandeling gemaakt zonder iemand tegen te komen, in het gezelschap van een Zweed die van alles over de omgeving wist te vertellen! Heel erg gaaf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100