Hoe kun je het goedkoopste naar Rome gaan?

Vliegtuig of auto? En uhm, van Parijs naar Rome... vliegtuig of auto/trein?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Goedkoopste en makkelijkste optie is vliegen. De trein naar Rome duurt erg lang en is zeer duur en de Eurolines bussen kan ik je echt niet aanbevelen. Er zijn een aantal opties. Vanaf Eindhoven met Ryanair, Vanaf Rotterdam met Transavia, Vanaf Amsterdam met Easyjet. Kijk voor de lol ook bij KLM want zij hebben sinds kort een €99 euro starttarief voor Rome. Spel met data, een dag eerder of later kan veel geld schelen. Probeer bij low costers enkel met handbagage te reizen ( en houd je aan afmetingen en gewicht!!). Lees het artikel 'voordelig ticket in 15 stappen' op mijn eigen website-je (zie link.) Als je in de grensstreek woont moet je ook zeker kijken naar vluchten vanuit België of Duitsland Toegevoegd na 2 minuten: ik zie dat je vanaf parijs wil. Dan nog maar een linkje met alle low cost opties op deze route Toegevoegd na 9 minuten: trein prijzen vanaf Parijs vallen me erg mee. dus nog maar een linkje

Bronnen:
http://www.goedkoopvliegenclub.nl/goedkope...
http://www.tgv-europe.nl/nl/
http://www.whichbudget.com/nl/routes/PARRO...

Hangt er vanaf in welk seizoen. Buiten het vakantieseizoen is het vliegtuig goedkoper, in het vakantieseizoen denk ik dat vliegtuig nog steeds een stukje goedkoper is. Maar veel zal het niet schelen.

Los gezien van het feit hoever je van de vluchthaven af bevind, dan het vliegtuig. Ik ben ook eens met de trein gegaan, daar heb ik 18 (!) uur overgedaan. Nooit meer.

LIFTEND. Niet alleen goedkoop, maar ook een geweldige en gezellige ervaring. Maar goed, dat is geen optie. Het hangt in feite af wanneer je vertrekt. Ga je in het hoogseizoen, zou ik eerder gaan voor de auto. Vliegtuigtickets zijn altijd in die periode duurder, al heb je af en toe van die tickets voor die citytrip-steden. Je moet goed research doen omtrent het boeken. Het kan zelfs zo zijn dat het vliegtuig goedkoper gaat uitkomen. Van Parijs naar Rome weet ik niet. Auto zou ik gewoon owv. Ongemakkelijkheid niet verkiezen, trein evenmin. Zou eerder dan voor het vliegtuig gaan. Het hangt echt gewoon af waar je precies gaat boeken, wil je eventueel met het vliegtuig. Ook wanneer, met hoeveel, etc ... Last-minutes zijn ook altijd goedkoper.

Je kunt het beste met de trein gaan want dit is stukken goedkoper dan vliegtuig of auto en bespaart uren tijd, Je kunt elke seizoen voor weinig geld naar Rome als je een Bed & Breakfast zoekt in de buurt van de Sint Pieter. Als het goed ben je voor 2 personen voor 3 dagen ongeveer 150 euro kwijt en het is een geweldig appartement in een flatgebouw echt aan te bevelen. Je krijgt zelfs met kerst een kaartje toegestuurd Toegevoegd na 2 minuten: De tijd die je bespaart met wachten op het vliegtuig opstijgen en landen en uitstappen kun je besparen en in de trein zitten, het duurt misschien iets langer maar je hebt een prachtig landschap om naar te kijken en met de auto ben je helemaal kapot als je aankomt

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100