Heeft iemand ervaring met reisorganisatie Aero world uit duitsland/Dusseldorf ?

Ik kan hier geen informatie over vinden op het internet.
Of ze zijn aangesloten bij een waarborgfonds, enz
Niet dat ik mn geld kwijt ben na 4 tickets betaald te hebben

Weet jij het antwoord?

/2500

Veel info kon ik ook niet vinden maar wel een link. Niets over garantiefonds o.i.d. Als je vliegt met Turkmenistan Airlines boek je bij Aeroworld germany, Dusseldorf. Zie link Toegevoegd na 4 minuten: de 2e link is in et nederlands, maar geeft ook geen nadere info over garantiefonds/sgr wel de volgende zin gevonden: Turkmenistan Airlines is lid van de IATA. (Zie link voor info over IATA) De Turkmenistan Airlines vloot bestaat uit modere toestellen van het type Boeing (717/737/757/767). Alle vluchten worden uitgevoerd in een twee klassen configuratie (Economy en Business Class).

Bronnen:
http://flyturkmenistanairlines.eu/contact
http://flyturkmenistanairlines.eu/nlhome
http://nl.wikipedia.org/wiki/IATA-luchthavencode

Ik ben het ook uit aan het zoeken maar ik zie nu dat het op het zelfde adres in nederland gevestigd is als de vries reizen in drachten die vorig jaar failliet is gegaan... ik weet het nu ook niet meer zo goed.. ik vraag me ook af of er meer info over is.

Ik heb het vorige antwoord gegeven.. maar waar willen jullie naartoe vliegen? ik ga denk ik deze week ook een keer bellen, ik heb ook al via de mail contact gehad. maar ik ben ook erg aan het twijfelen, wij moeten nml ook 4 tickets hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100